Over ons

Wat doen ze eigenlijk daar bij Spil Intermediair ?
Interim opdrachten

Zowel in de profit als non-profit sector

Wij hebben jaren ervaring opgedaan in zowel de profit als de non-profit sector.

Waar zou u ons voor kunnen inzetten ?
Om een paar voorbeelden te geven:

 • Adviseur (Werkgeversbenadering / Sociaal Ondernemen / Innovatie)
 • Ondernemers coach
 • Business Development
 • Projectmanagement
 • Projectleider
 • Accountmanager
 • Jobhunter
 • Consultant
 • Recruiter
 • Sales Agent

Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat u nodig heeft en of wij u daarbij van dienst kunnen zijn.

Core Connections

Van startup tot multinational, van ondernemer tot teams; wij bieden ondersteuning voor duurzaam succes

Wij geven integrale ondersteuning om de hoogst haalbare impact te realiseren. Voor ondernemers, professionals, leiders, teams en hele organisaties. Van trainingen tot maatwerk tot 1-op-1 begeleiding.

Als ondernemer, leider, team of organisatie weet je dat tegenwoordig ‘gewone’ vooruitgang al achteruitgang is. Wanneer jij de voortrekker wil zijn in wat je doet, dan is het een must om alle zeilen bij te zetten op de manier die het beste bij jou past.

Onze ondersteuning is integraal: vernieuwend, compleet en met een diepgaand en blijvend resultaat. 
Lees hier wat we voor jou kunnen doen.

Betekenis Events

Inclusieve, circulaire en duurzame events, workshops en trainingen.

Betekenis Events is een verzamelplaats van inclusieve, circulaire en duurzame events, workshops en trainingen.
Doel is om zoveel mogelijk impact te maken.

 

y
Social Impact Metingen

Wat voor maatschappelijk impact heeft uw bedrijf

Iedere sociaal ondernemer zou zijn impact moeten meten.

Je wilt weten wat jullie bereiken, zodat je ook weet op welk gebied jullie kunnen verbeteren. Met een goede impactmeting is het management beter in staat te sturen op impact en deze te maximaliseren.

Een tweede grote reden om impact te meten is om claims te kunnen onderbouwen naar alle belanghebbenden: financiers, klanten, overheden en media. Je kunt met impactdata mensen overtuigen, je merk versterken, en je onderscheiden van je concurrenten. Ook geldt dat je risico’s beheert en voorkomt dat je met je mond vol tanden komt te staan bij lastige vragen van de pers. Scepsis en negatieve publiciteit kunnen veel schade toebrengen aan het bedrijfsimago.

Ten derde draagt impactmeting bij aan de motivatie van werknemers wanneer zij echt zien dat er sprake is van impact – dat wat zij doen de wereld daadwerkelijk ten goede komt. In het contact met externen zal een goedgeïnformeerde medewerker nog meer als “ambassadeur” fungeren.

Operational Audit

Het uitvoeren van een onderzoek naar het functioneren van het Management Control Systeem van een organisatie

Hierbij wordt gekeken naar de inrichting en aansturing van de organisatie maar ook naar de opzet en kwaliteit van allocatie-, informatie-, communicatie- en controlesystemen. Dit houdt in dat de risico’s in kaart zijn gebracht en dat daarvoor voldoende beheersmaatregelen zijn getroffen. Bij beheersmaatregelen kan gedacht worden aan functiescheiding, kaders & richtlijnen, AO-procedures, etc. Operational auditors doen onderzoek (interviews en dossieronderzoek) in de organisatie om te achterhalen in hoeverre dit geregeld is en rapporteren de resultaten vervolgens aan het management. Er wordt dus gerapporteerd in hoeverre de manager in opzet ‘zijn zaken op orde’ heeft.

Een ander aspect van operational auditing is het controleren van de naleving van richtlijnen en procedures zoals die door de organisatie zijn opgesteld (dus de werking). Om deze naleving te controleren, worden (operational) auditors aangesteld, die uit naam van het management controleren of de regels worden opgevolgd.

g
P

Bemiddeling in de ruimste zin des woord

De juiste persoon op de juiste plek

Spil Intermediair bemiddelt zowel professionals als mensen die weer willen re-integreren.

Voor de professionals hebben wij een uitgebreid netwerk aan partners die altijd wel opzoek zijn naar goede mensen, werkveld maakt niet uit, van zorg tot ICT professional.

Als werkgever krijgt u te maken met gemotiveerde werknemers die niet (langer) aan de kant willen staan, maar juist (weer) actief hun steentje willen bijdragen in het arbeidsproces of op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

De door de Spil Intermediair ontwikkelde trajecten ontzorgen gemeentes en uitkeringsinstanties volledig. Uiteraard verschillen de trajecten per gemeente.

Immers ieder gemeente geeft een eigen invulling aan re-integratie. Daarom is er altijd sprake van maatwerk dat naadloos aansluit op het gemeentelijk beleid.

Dat de aanpak van onze daadwerkelijk werkt, blijkt wel uit het succes dat inmiddels bij verschillende gemeentes is geboekt. Zij profiteren van een aanpak die niet alleen sneller, maar ook nog eens goedkoper is.

Onze diensten:

 • Werving en selectie
 • Uitzenden
 • Detachering
 • Payrollen
 • Re-integratie trajecten
 • MVO
Sales Agent

Het ondersteunen van fabrikanten in de verkoop, marketing en logistiek.

Onze ervaring in o.a. de retail, e-tail en reseller markt en uiteraard distributie is gestaag gegroeid en hebben inmiddels vele jaren channel ervaring. In een markt waar marges steeds meer onder druk staan, kleinere volumes worden gemaakt en de steeds maar groter wordende competitie kunnen wij voor een welkome afwisseling zorgen. Bouwend op het succes van onze channel consultancy kunnen wij de klanten een zeer gespecialiseerd verkoopteam presenteren om de omzet, marges te vergroten en het assortiment met unieke (duurzame) producten uit te breiden.

Alle activiteiten zijn er op gericht om een eenvoudige, betaalbare, zinvolle, duurzame en onderhoudende bijdrage te leveren aan de invulling en beleving van de vrije tijd en het leven van de consument en ondernemer. “Daarom streven wij naar een voortdurende optimalisatie van zowel het product- en dienstenaanbod als ook het consumenten en ondernemers bereik. Daarnaast willen wij toegevoegde waarde creëren voor de zakelijke partners door op een eenvoudige manier te werken, gewoon een “no-nonsense” mentaliteit en doen wat we beloven.”